Pelmeņi savā sulā 3 minūšu laikā. Bez vārīšanas un cepšanas

Tāds pagatavošanas laiks – 3 minūtes – jebkurš piekritīs, ka ir ērts, jo īpaši, ja nav laika, vai arī, atnākot no darba noguris, gribas kaut ko ātri uzkost un apgulties dīvānā.

Man ir visvienkāršākie un lētākie pelmeņi, bet, neskatoties uz to, viņi sanāk maigi, garšīgi un aromātiski.

LASI VĒL: Sacepums ”Slinkā sieva” pārsteigs visus ar savu garšu un sastāvu

Ņemam parastu šķīvi un nedaudz aplejam ar eļļu, lai pelmeņi nepieliptu. Var arī sasmērēt ar sviestu, tas sniegs papildus aromātu un garšas īpatnības.

Pelmeņus nekādā gadījumā nevajag atkausēt, liekam uz šķīvja pa taisno no saldētavas.

Pievienojam sāli, piparus un apberam ar iemīļotajām garšvielām pēc izvēles. Es vienmēr izmantoju savas “Universālās” garšvielas, tā es esmu nosaukusi pašas taisīto garšvielu maisījumu, par ko uzrakstīšu kādu citu reizi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru